logo

Samenwerken

Olympisch Netwerk Noord Nederland

Onlangs is Groningen Sport Revalidatie officieel partner geworden van het Olympisch Netwerk Noord Nederland! GSR maakt nu deel uit van het Olympisch netwerk van het NOC NSF. Hét steunpunt voor talentontwikkeling & topsport. Doelstelling is om talenten en topsporters uit de drie noordelijke provincien Groningen, Friesland en Drenthe op een zo hoog mogelijk nivo actief te laten zijn. Mochten er blessures ontstaan dan kan sportfysiotherapiepraktijk Groningen Sport Revalidatie een helpende hand bieden. De afgelopen jaren hebben we al zeer veel sporters en talenten sport specifiek kunnen behandelen. We zien dan ook zeer regelmatig de sporters van de verschillende Regionaal Talent Centra. Ook de breedtesporter krijgt bij GSR de volle aandacht en is van harte welkom! Bij vragen kunt u ons bereiken op: 06 29410851 of 06 50637498.


Tennis Team Het Noorden

Tennisschool Smashing en TopTennis  Groningen zijn samen opgegaan in TTHN een tennis bolwerk in het noorden met als doel de ambitieuze jonge tennisser begeleiden naar het hoogste nivo. Als partner begeleiden we deze talentvolle tennissers op het gebied van preventie en bij blessureleed.
Als sportfysiotherapeut en als tennistrainer (ex 16+ plan KNLTB) is Roelof Boekema vanuit Groningen Sport Revalidatie hierbij betrokken.

Tennisschool Smashing

Tennisschool Smashing biedt hoogwaardige tennistrainingen aan bij zeer veel verschillende tennisverenigingen in de noordelijke provincies. Roelof Boekema, sportfysiotherapeut en tennistrainer begeleidt de geblesseerde tennissers.

GSBC AMOR

Studenten badminton vereniging Groningen is een van de grotere badmintonverenigingen in het noorden. Het niveau is divers, van recreatief tot nationaal niveau in Nederland. Naast het begeleiden van de geblesseerde badmintonners zijn we ook sponsor.

c.k.v. ROG

Een korfbalvereniging waarbij we hoofdsponsor zijn vanaf het seizoen 2018-2019.

GIJS Groningen

Sinds een aantal jaren begeleiden we de ijshockeyers van de 1e selectie. Klaver Jan Middelweerd is als speler nauw betrokken bij de fysieke begeleiding van de selectiespelers. Steeds vaker zien we ook de jeugdige talenten en de oudere spelers in onze sportfysiotherapiepraktijk. Door de sport specifieke kennis van Klaver Jan kunnen we de sporters optimaal begeleiden tijdens hun revalidatie. De ijshockeyers van de GIJS kunnen direct bij ons afspreken om snel gezien te worden.  

RTC Noord Atletiek

Het RTC Noord Atletiek ondersteunt atleten uit de drie noordelijke provinciën (Friesland, Groningen en Drenthe) en waar nodig aangrenzende regionen. Daarnaast is het RTC ook maatschappelijk actief op o.a. sportdagen van scholen en organiseert het RTC clinics. Het RTC biedt een voltijdprogramma talentontwikkeling aan in diverse atletiekdisciplines. Wij adviseren en ondersteunen de atleten bij blessures.

Kazemi Taekwondo Academie

Via de opleiding Alfa College Sport & Bewegen zijn we in contact gekomen met Kazemi Taekwondo Academie. We begeleiden sinds enkele jaren de geblesseerde vechtsporters. Daarnaast zijn we ook sponsor en adviseren over fysieke programma's.

Gronical Dizziness Frisbee

Sinds 1985 heeft Groningen een frisbeevereniging. Gronical Dizziness houdt zich voornamelijk bezig met de teamsport Ultimate. Er wordt op hoog nivo gespeeld zowel op landelijk als op internationaal nivo. Een aantal spelers maakt deel uit van de Nederlandse selecties en spelen tijdens het EK en WK. GSR is nauw betrokken bij de blessurepreventie en behandeling van deze topsporters.

VV Engelbert

Een voetbalvereniging met een mooi locatie. Voetbal is blessuregevoelig en we zien dan ook regelmatig de voetballers van Engelbert.

VV Helpman

Sinds een aantal jaren adviseren en ondersteunen we de voetballers van vv Helpman. We ontwikkelen fysieke programma's ter blessurepreventie voor de eerste selectie. En bij blessures kunnen de voetballers zeer snel behandeld worden in de praktijk van GSR. Bij de jeugd zien we regelmatig spelers met groeigerelateerde klachten aan enkels en knieen. We hebben veel ervaring op dit gebied. Verder zijn we regelmatig in gesprek met de verschillende trainers over belasting en belastbaarheid en blessurepreventie. Goed getrainde voetballers zijn beter belastbaar en hebben minder blessures.

Sinds 2012 is Groningen Sport Revalidatie ook sponsor van vv Helpman.

Be Quick 1887

Be Quick behoort tot de oudste voetbalverenigingen van Nederland.Het heeft een zeer rijke sportgeschiedenis, met als hoogtepunt het veroveren op 6 juni 1920 van het Kampioenschap van Nederland. Prestatief gaat de club voor het hoogste. Het eerste elftal speelt hoofdklasse en een bloeiende jeugdafdeling moet garant staan voor de aanvoer van eigen kweek naar het hoogste niveau. Gekwalificeerde jeugdtrainers slagen er steeds weer in onze jeugd het ware voetbalplezier bij te brengen. En dat is voor talenten een echte basis om de top te bereiken. Vele jongeren maakten al de overstap naar de opleiding van de FC Groningen.

 

Alfa College, opleiding Sport & Bewegen

De kans dat je als student een blessure oploopt tijdens je studie is groot. Bij GSR kan je direct aankloppen en tijdens je studie werken aan je herstel. Docenten en studenten van het Alfa College ervaren dit als zeer prettig en laten zich graag sport specifiek behandelen in de praktijk van Groningen Sport Revalidatie.

Alfa College, opleiding Uniformen

De toekomstige beveiliger krijgt veel fysieke training tijdens zijn opleiding. De kans op het ontstaan van een blessure is aanwezig. Raak je geblesseerd dan kan je direct contact opnemen met GSR en een behandeltraject starten om snel weer te herstellen.

Noorderpoort, opleiding VeVa

Het fysieke programma van de VeVa stelt hoge eisen aan de studenten. Ze worden voorbereid op een beroep binnen de defensie. Als ze een blessure hebben opgelopen dan begeleiden wij ze met het herstel. 

Hanzehogeschool, o.a. opleiding fysiotherapie

Studenten van de opleiding fysiotherapie hebben de mogelijkheid om tijdens hun studie patienten te onderzoeken en te behandelen in de praktijk van Groningen Sport Revalidatie. Verder kunnen medewerkers en studenten zich laten behandelen in de praktijk van GSR.

Roelof Boekema is als docent verbonden aan de opleiding Fysiotherapie.