Top Tennis bij TSH in Haren, paramedische ondersteuning door Groningen Sport Revalidatie

Gepubliceerd op za 16 jul 2016 15:58:58 CEST

Komende weken Top Tennis bij TSH in Haren

 

Van donderdag 21 juli tot en met zondag 24 juli komt de jeugdtop van Europa naar Haren. Bij Tennis- en Squashclub Haren (TSH) wordt gestreden om plaatsing voor de finale van het Europees Kampioenschap voor landenteams tot en met 12 jaar, zowel voor jongens als voor meisjes. Uiteraard dingen de Nederlandse teams ook mee.

Aansluitend, van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli, komt de tennistop van de jeugd in Nederland weer naar Haren. Dan strijden de beste 24 jeugdspelers van Nederland in de leeftijd van 12 jaar tot 15 jaar om de winst van het VCD BI-viersterren jeugdtoernooi. De meisjes en jongens spelen enkel en dubbel. De finales zijn op vrijdag 25 juli, maar publiek is de hele week welkom.

 

Bij de jongens tot en met 14 jaar mogen de Groningers Jort Pieter Nijdam (Cream Crackers) en Jacco Arends (GLTB) meedoen. Zij komen meteen op maandag in actie. Bij de meisjes tot en met 12 jaar wordt Groningen vertegenwoordigd door Naima Bojada (Cream Crackers), Bente Patist (TSH) en Annelin Bakker (TSH) en bij de jongens tot en met 12 jaar door Sven van Dijk (LTC Aloe). Zij spelen hun eerste wedstrijd op dinsdag. In het verleden kwamen huidige wereldtoppers als Kiki Bertens, Robin Haase, Michaƫlla Krajicek en Mary Pierce ook naar Haren om een van deze toernooien te spelen!

 

Als u mooie wedstrijden jeugdtennis wilt zien, kom dan naar TSH aan de Oosterweg 86 in Haren. U bent van harte welkom!

 

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Groningen Sport Revalidatie, VCD Business Intelligence, Dorpsfonds Haren en Postillion Hotel.

Groningen Sportrevalidatie / Sportfysiotherapie praktijk