Knie

Groningen Sport Revalidatie is expert op het gebied van knie klachten.

Door onze sportopleiding en scholing en directe samenwerking met diverse sportartsen en orthopeden zijn wij uitermate vakbekwaam om een juiste diagnose te stellen en gericht te behandelen.
Wij zien kruisband en binnenband problemen. Dikke knieën door verdraaiingen en meniscus klachten. Bij de jeugd de groeiproblemen aan de knieschijf en onderbeen en bij de jong volwassenen de pees klachten. En uiteraard de artrose problematiek op oudere leeftijd.
Ook worden wij geconsulteerd voor een second opinion bij onbegrepen klachten en helpen we zo snel mogelijk te herstellen na een operatie.
In de loop van de jaren zijn onze behandeltrajecten steeds verder verfijnd en altijd op maat gemaakt voor een duurzaam resultaat!

Review patiënt:
"Toen mijn knie (weer) uit de kom was geschoten ben ik fysiotherapie gaan volgen bij Roelof Boekema. Desbetreffende bleek verstand van zaken te hebben op dit specifieke gebied. Middels oefeningen heb ik mijn knie getraind en ben ik overtuigd geraakt van het nut van (blijvende) training. Voelde me begrepen en had vertrouwen in dat hij wist wat hij deed!"

Naast krachttraining, coördinatie, uithoudingsvermogen, stabiliteit doen we ook aan video analyse tijdens de behandeling.
Door onze samenwerking met de verschillende sportverenigingen en de verwijzingen van sportartsen en orthopeden revalideren we een ruim bovengemiddeld aantal knie klachten per jaar.

Afspraak maken