Groningen Sport Revalidatie

Knie

De expert op het gebied van onderzoek en behandeling van knieklachten bij sporters en niet sporters.

Groningen Sport Revalidatie heeft jarenlange ervaring en een bewezen concept in het behandelen van knie klachten, zowel pre- als postoperatief!
Wij zijn direct toegankelijk voor sporters en niet sporters en werken direct samen met de verschillende orthopeden over heel Nederland.
Door onze regelmatige scholing zijn onze behandeltrajecten steeds up to date en individueel gericht voor een duurzaam resultaat!
Wij hebben met nagenoeg alle zorgverzekeraars een contract.

Wij zijn expert in het behandelen van de volgende knieletsels; bij jeugd, volwassenen en ouderen.

- Voorste Kruis Band letsel (VKB reconstructie), pre- en post operatief.
- Patella Femoraal Pijn Syndroom ( PFPS)

- Correctieosteotomie
- Totale Knie Prothese (TKP), pre- en postoperatief
- Meniscus letsel, pre- en postoperatief
- Artrose
- Jumpersknee
- Groei gerelateerd (Osgood Schlatter, Sinding Larson Johansson)
- Mediaal band letsel
- Tibia plateau fractuur
- Patella luxatie
- Patella stabilisatie operaties
- Onbegrepen knieklachten

"Prettig in de omgang en er wordt goed geluisterd naar je klachten en nagedacht over een oplossing. Voor mijn bezoek bij Roelof ben ik bij meerdere fysiotherapeuten geweest die geen van allen een goeie diagnose en behandeling konden geven. Na anderhalf jaar niet fanatiek te hebben kunnen sporten door mijn knieklachten kan ik dit nu eindelijk weer, vrijwel zonder klachten."

"Toen mijn knie (weer) uit de kom was geschoten ben ik fysiotherapie gaan volgen bij Roelof Boekema. Desbetreffende bleek verstand van zaken te hebben op dit specifieke gebied. Middels oefeningen heb ik mijn knie getraind en ben ik overtuigd geraakt van het nut van (blijvende) training. Voelde me begrepen en had vertrouwen in dat hij wist wat hij deed!"

"Ik heb Roelof ervaren als een zeer betrokken en kundige fysiotherapeut. Hij denkt uitstekend mee en weet realistische doelen te stellen. Hierbij houdt hij rekening met je eigen ambities, maar weet je ook af te remmen wanneer dit nodig is. Ook de begeleiding bij oefeningen waarbij je de grens moet verleggen om progressie te boeken is zowel fysiek als mentaal uitstekend. Na de behandeling blijft hij beschikbaar om je van advies te voorzien. Ik kan GSR van harte aanbevelen."

Naast kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen training wordt er ook getraind op stabiliteit, traplopen, springen en landen.
Door onze samenwerking met sportartsen en orthopeden revalideren we een ruim bovengemiddeld aantal knie klachten per jaar.

Groningen Sportrevalidatie / Sportfysiotherapie praktijk